Biografie

Schilder Jurjen Ruben in actie
Jurjen Ruben schildert het schilderij “Venice”

Geboren te Vuren en opgeleid tot wetenschapper (immunoloog).

Als ontspanning heb ik altijd de creativiteit, in haar vele vormen, opgezocht. Dat begon met muziek maken (en nog steeds: SoundCloud) en betrof later ook het ontwerpen van websites en het maken van digitale kunst met behulp van Photoshop.

De progressie van een leeg wit vlak tot een visuele prikkeling is een proces dat ontspannend is en ik erg graag doorloop.

Na een workshop schilderen bleek ik me ook te kunnen verliezen in het maken van schilderijen. Als autodidactisch schilder maak ik graag figuratieve en abstracte werken. Mijn schilderstijl is te omschrijven als “los” en ik houd er van gebruik te maken van veel kleur. Ik vind het interessant om te zien dat kleuren die in eerste instantie, of op zichzelf, niet bij elkaar passen toch “passend gemaakt” kunnen worden door andere kleurtinten er bij te betrekken.

Wanneer je start aan een schilderij heb ik soms een helder beeld van wat het eindresultaat moet worden, terwijl het andere keren een zoektocht is. De progressie van een leeg wit vlak tot een visuele prikkeling is een proces dat ontspannend is en ik erg graag doorloop.

Logo Jurjen Ruben Schilderijen

2020 start goed!

20% korting op alle schilderijen

Kortingscode - 2020
BEKIJK SCHILDERIJEN
Geef de kortingscode op in uw winkelmand
Geldig t/m 29-02-2020 & niet te combineren met andere kortingscodes
close-link

JOUW SCHILDERIJ
GOEDKOPER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% KORTING.
Blijf tevens op de hoogte van WEGGEEF ACTIES, veilingen, en meer.

* Uw emailadres is veilig