Kinderportretten

Een uniek en kleurrijk portretschilderij van uw kind laten maken en uw trots vereeuwigd krijgen op het doek? Kinderportretten zijn een leuk cadeau voor uzelf of een uniek cadeau voor een geliefde!

Kinderportret of kunst?

Persoonlijk vind ik de meeste kinderportretten erg knap gemaakt en mooi, maar vaak wel een beetje saai. Niet iets om prominent in de woonkamer op te hangen, gezien het niet echt als kunst toonbaar is. Dat is jammer, want daardoor belandt dat schilderij, dat toch emotionele waarde heeft, vaak in een hoekje aan de muur. Dat is erg jammer en ik doe het daarom anders.

Hieronder ziet u een drietal voorbeelden van de stijl van mijn kinderportretten.

Ik maak kinderportretten in een verscheidenheid aan kleuren, waardoor het kinderportret echt een prominente plaats in uw woonkamer kan krijgen.

Het is eerder mijn doel om een mooi schilderij te maken dan een portret, waardoor het uw kamer direct opfleurt. Wel moet u uw kind in het portret duidelijk herkennen natuurlijk!

Hoe gaat het maken van kinderportretten in zijn werk?

Om te starten nemen we eerst uw wensen door. Zo moeten we vooraf bespreken welke maat doek u wilt  voor het portret en bespreken we welke kleuren u wel of juist niet mooi vindt.

Tijdens het maken van het schilderij zal ik altijd mijn eigen stijl nastreven en u krijgt daardoor dus ook een uniek portret. Ook maak ik tussendoor steeds foto's zodat u achteraf de onwikkeling kunt bekijken.

Wanneer u een portret wilt laten maken dient u uiteraard een foto te hebben. Het kunnen er ook meerdere zijn waarbij u mij laat kiezen.

Kosten

Mijn schilderijen zijn gemaakt van kwaliteitsproducten, maar desondanks zeer betaalbaar. Zo zijn de doeken die ik gebruik van zeer goede kwaliteit en niet afkomstig uit de massa productie die verkocht worden in de schilderzaken. Ook het katoen is van superieure kwaliteit, dat op een gelamineerd en gevingerlast houten spieraam gespannen is. Daarnaast maak ik gebruik van kwaliteits acrylverf en spray paint.

Voor een schilderij van 70 x 70 cm dat in opdracht is geschilderd betaalt u slechts 249EUR (bij een enkel portret). Dat is inclusief BTW en verzenden; all-inclusive dus!

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

1 gedachte over “Kinderportretten”

Plaats een reactie