Portret laten schilderen

Bent u op zoek naar een unkieke vereeuwiging van een geliefde en wilt u daarom een portret laten schilderen? Mijn portret schilderijen zijn kleurrijk, uniek én betaalbaar.

Portret schilderij stijl

Er zijn verschillende portretschilders te vinden die realistische portretten schilderen. Erg mooi, maar persoonlijk vind ik het leuk als een portret direct als kunst fungeert. Daarom schilder ik mijn portretten in een stijl die “spontaneous realism”, of “spontaan realisme” genoemd wordt.

Hieronder vindt u drie voorbeelden van mijn portretschilderijen.

Op de volgende pagina vindt u voorbeelden van meerdere kinderportretten.

Een portret laten schilderen. Hoe werkt dat?

Wanneer u een portret wilt laten schilderen neemt u vrijblijvend even contact met mij op. U kunt dan aangeven welk formaat portretschilderij u wilt laten maken en welke kleuren u bijvoorbeeld mooi of juist niet mooi vindt. Het is daarbij overigens niet de bedoeling dat u een geheel kleurenpalet doorgeeft, want dat gaat ten koste van de artistieke vrijheid.

Om het portretschilderij te kunnen maken heb ik uiteraard een foto nodig. Dat kan er één zijn, of u levert er een aantal aan waarbij u mij de keuze kaat maken. Dat laatste kan een leuke verassing voor u zijn wanneer het portret schilderij afgerond is.

Tijdens het maken van een portretschilderij zal iktevens foto’s maken, die u achteraf kunt bekijken. Daardoor krijgt u een idee door welke fases het schilderij is gegaan om tot het eindresultaat te komen.

Kosten om een portret te laten schilderen

Ik heb kwaliteit en klant tevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat de producten die ik gebruik van zeer goede kwaliteit zijn, zoals verf, spray paint en natuurlijk het doek zelf.

Voor de klanttevredenheid ga ik door tot ik zelf tevreden met het resultaat. Een normale prijs voor een portret hoort daar ook bij.

Voor een schilderij van 70 x 70 cm dat in opdracht is geschilderd betaalt u slechts 349EUR (bij een enkel portret). Dat is inclusief BTW en verzenden; all-inclusive dus!

Heeft u nog vragen, of wilt een portretschilderij laten schilderen? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

Ook kunt een een ander schilderij laten maken.

Plaats een reactie