Verloting schilderij Amsterdam

In het weekend van 6 en 7 mei vond de kunstroute Kunst om Dalfsen plaats en tijdens mijn expositie in Kulturhus De Mozaïek verlootte ik een ingelijste poster van mijn schilderij “Amsterdam“. Bezoekers van mijn stand konden zich gratis inschrijven om kans te maken.

Uiteindelijk hebben 69 personen zich ingeschreven voor de verloting. een winkans op de hoofdprijs van 1,45%, die ligt veel hoger dan die van de Staatsloterij (Ok, er was dan  ook maar 1 prijs te winnen…).

Ik wil iedereen bedankten voor de enthousiaste reacties en zijn/haar deelname!

Trekking

Gezien ik niet de financiële middelen heb om een notaris in de hand te nemen om een officiële trekking te doen, heb ik gebruik gemaakt van het volgende systeem.

Elke inschrijving heeft een nummer toegekend gekregen op basis van chronologie. Oftewel, de eerste persoon die zich in heeft geschreven heeft #1 toegekend gekregen, de laatste #69. Vervolgens heb ik met behulp van de website Random.org deze bandbreedte opgegeven en een willekeurig getal laten creëren.

Zoals je hieronder kunt zien is dat #60 geworden.

Trekking van het schilderij Amsterdam

Winnnaar

Nummer 60 correnspondeerd met de volgende naam:

Francis Olthof

Van harte Gefeliciteerd! U kunt op korte termijn uw prijs thuis verwachten!

 

Plaats een reactie