Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Het is aan te raden hierover contact op te nemen met Jurjen Ruben Schilderijen, gezien schilderijen afwijkende maten hebben en verzenden daardoor hoge kosten met zich mee kan brengen. U kunt bij retourzending daarom gebruik maken van onze dienst.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via jurjen@jurjenruben.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat het product in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Heeft u een schilderij in opdracht laten maken (maatwerk), dan is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle aanbetaling definitief.

JOUW SCHILDERIJ
GOEDKOPER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% KORTING.
Blijf tevens op de hoogte van WEGGEEF ACTIES, veilingen, en meer.

* Uw emailadres is veilig