Een schilderij laten maken

Een schilderij laten maken naar jouw wensen, dat klinkt goed!

Jurjen Ruben een schilderij laten maken
Jurjen Ruben een schilderij laten maken

Helaas kan ik momenteel geen maatwerk aannemen


Een schilderij vinden dat voldoet aan jouw wensen is niet altijd even makkelijk. Er is niets leuks te vinden en als je dan wel een leuk schilderij vindt is de prijs weer dermate dat je het niet de moeite waard vindt. Dat komt veel voor, maar wellicht kan ik je helpen.

Stuur uw wensen of vragen door

Hoe gaat het in zijn werk om een schilderij te laten maken?

In overleg maak ik een schilderij voor jou. Jij geeft bijvoorbeeld aan welke maat of kleuren je leuk vindt en ik ga aan de slag.

Ik wil wel de artistieke vrijheid behouden en je krijgt daardoor een uniek schilderij. Je moet wel van mijn stijl houden, dus scroll eerst even door mijn werk. Hier vind je al mijn schilderijen.

Ik maak moderne schilderijen met veel kleur en dynamiek. Ik hou er niet van om heel realistisch, eentonig, of strak te schilderen. Losse streken, veel kleur, spetters, dynamiek, daar hou ik van en dat vind je terug in mijn schilderijen en dus ook als je een schilderij laat maken door mij.

Prijs om een schilderij te laten maken

Voor het maken van een schilderij zijn de kosten hetzelfde als wanneer je een “normaal” schilderij koopt. Tenzij er hele speciale wensen zijn, dan spreken we een prijs af die voor beide partijen akkoord is.

De prijs hangt af van:

  1. Het formaat
  2. De moeilijkheidsgraad
  3. Overige wensen

Een schilderij laten maken met specifieke maten

schilderij laten maken met specifieke maten

Wanneer u een schilderij wilt laten maken met specifieke afmetingen is dit uiteraard mogelijk. Grote schilderijen zijn duurder om te maken dan kleinere, gezien er meer materiaal (zowel het doek zelf als de verf) nodig is om het te maken en het daarnaast meer tijd in beslag neemt.

Ook zijn afwijkende maten duurder dan standaard maten. Dit zal niet extreem zijn en heeft enkel met het doek te maken, gezien dit in dergelijke gevallen apart gemaakt moet worden.

Voor doeken groter dan 180 x 100 cm moet er ook een koeriersdienst in de hand genomen worden, gezien dit niet met de reguliere diensten verzonden kan worden. Dit bespreken we uiteraard op voorhand.

Een schilderij laten maken van een complexe foto

Een complexe foto/opdracht als uitgangspunt kost meer tijd om te realiseren dan een wat eenvoudigere foto/opdracht. Hiervoor moet ik dus ook meer in rekening brengen.

Ook hier geldt data we alles duidelijk op voorhand bespreken, zodat we niet voor verassingen komen te staan.

Overige wensen

Bij overige wensen, zoals bij het schilderen van een object of een opdracht met veel tijdsdruk zullen we een aparte prijs of prijsindicatie af moeten spreken.

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een schilderij, of heb je er vragen over? Neem dan via onderstaand formulier vrijblijvend contact op.