Schilderijen Shop

Helaas ben ik gestopt met het verkopen van schilderijen. Ik heb nog enkele schilderijen op voorraad, daar kunt u over emailen.

Hier vindt u mijn moderne schilderijen. U kunt eenvoudig filteren op verschillende kenmerken door op het icoontje te klikken.

Ik gebruik verschillende stijlen in mijn schilderijen, zoals er ook verschillende stijlen van beschouwen zijn. Al mijn schilderijen vallen onder de noemer “moderne schilderijen”. In mijn moderne schilderijen wijk ik veelal af van de werkelijkheid, ik houd er van om niet een nauwgezette weergave af te beelden, maar deze te vervormen.

De werkelijkheid of surrealisme gevat in penseelstreken, een verstilde werkelijkheid in pigmenten op het canvas van een schilderij. Er is niet één werkelijkheid, er zijn vele manieren om de werkelijkheid te bekijken en te ervaren. Het gaat om het overbrengen van een idee, een emotie, een gevoel, of het creëren van een alternatieve weergave. Het beleven van een schilderij gaat verder dan het mooi vinden alleen. Moderne schilderijen bieden een uitweg uit het dagelijkse, een verruiming van je persoonlijke belevings- en ideeënwereld. Ze vullen je aan, dagen je uit, doen een beroep op je vermogen tot zien, tot beleven. Ze vragen je soms om stappen te zetten, om je te ontwikkelen, of om simpelweg de afbeelding te omarmen en van de kleuren te genieten.