Max Verstappen

159,00

Modern en kleurrijk schilderij van Max Verstappen, 90 x 70 cm.

Dit kleurrijke schilderij is met verschillende tinten paars, blauw en groen is het gezicht van dit kleurrijke schilderij vorm gegeven. De oranje cap en blauwe overall komen los van de meer pastelkleurige achtergrond.

Deze stijl wordt ook wel spontaan realisme of spontaneous realism genoemd.

Vanaf het eerste seizoen dat hij in de Formule 1 kwam was het duidelijk dat de naam Verstappen weer lang aanwezig zou zijn in de Nederlandse Formule 1 harten. Maar dat de naam zou resoneren in heel Formule 1 land toen de overstap naar het hoofdteam van Redbull (Redbull Racing) plaatsvond, hadden we als Nederlanders en Formule 1 liefhebbers niet durven dromen. Wat een mooi seizoen was dat zeg, met als absoluut hoogtepunt de regenrace op Interlagos. Ongekend.

Toen ik nog een ventje was, heb ik met mijn vriend Jos en zijn vader Jos mijn eerste Formule 1 race bijgewoond op het circuit van Silverstone in Engeland. Daar gingen we kijken naar de andere Jos (Verstappen). Wat een mooie herinnering is dat. En daar is de bewondering voor de techniek, snelheid en menselijk kunnen binnen de F1 wel geboren.

Ik kon het daarom ook niet laten een schilderij te maken van Max Verstappen.

1 op voorraad

Extra informatie

Formaat

Kleuren

, , , , ,

Technieken

Langste maat (cm)

90

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.