Schilderijen voor bedrijven

Elk bedrijf heeft een eigen uitstraling en die kan versterkt worden door een passend schilderij te plaatsen. Zo kan een klassiek bedrijf dat toch een positieve en jonge uitstraling wil tentoonspreiden toch kiezen voor een modern schilderij. Een hip jong bedrijf zou dat ook goed staan, of dat zou eerder kiezen voor een schilderij in de stijl van Herman Brood.

Schilderijen voor bedrijven of op kantoor kunnen uw bedrijfsruimte dus echt karakter geven. Heeft uw bedrijf een specifiekere wens, dan is het ook mogelijk om een schilderij te laten maken. Daarmee kunt u echt uw eigen smaak laten vertalen.

Daarnaast kunt u ook een schilderij of schilderijen huren. Lees daarover hieronder meer.

Schilderijen voor bedrijven: positieve energie

Een positieve omgeving komt de gemoedstoestand van werknemers ten goede en daarmee de productiviteit. Zoals planten een bedrijvenpand kunnen “verbloemen”, kunnen ook schilderijen voor bedrijven een belangrijk positieve bijdrage leveren.

Wanneer een bedrijfspand met meerdere schilderijen ingericht moet worden kan ik, indien gewenst, langskomen om te kijken welke schilderijen het mooiste passen per ruimte. Het is tevens mogelijk om een aantal foto’s van de ruimte op te sturen om zodoende een passend schilderij te vinden.

Schilderijen voor de horeca

Ook in de horeca zijn schilderijen een fantastische manier om een ruimte op te vrolijken, kleur en karakter te geven! Het is al moeilijk genoeg om in een ruimte kleur aan te brengen en deze toch nog netjes en rustig te laten ogen.

De wanden zijn daarbij een interessant oppervlak, omdat het doorbreken van dit grote oppervlak met een mooi schilderij de ruimte veel gezelliger maakt. Daarnaast brengt een schilderij ook kleur in de ruimte die je normaliter niet zomaar met bijvoorbeeld accessoires in een ruimte kunt opnemen.

Een mooi dieren schilderij of stadsgezicht schilderij zou een goede aanvulling kunnen zijn voor een restaurant of ander bedrijvenpand. Daarnaast is het mogelijk een schilderij te laten maken.

Schilderijen huren voor bedrijven

Bent u een beginnend bedrijf met beperkte middelen, maar wilt u wel graag een schilderij voor uw bedrijfsruimte? Of wilt u de flexibiliteit behouden in de schilderijen voor uw bedrijf en daarmee uw bedrijfsruimte steeds een ander karakter geven? Dan kunt u mijn schilderijen huren tegen aantrekkelijke prijzen.

De kosten voor de verhuur van een schilderij door bedrijven bedragen 150 EUR per jaar, ex. BTW. Zo heeft u voor 12,50 EUR per maand een uniek schilderij hangen. Meer informatie? Neem dan even contact op.