Filter producten / Kleurrijke Schilderijen / Laten zien 1 - 12 of 43 restultaten
Kleurrijke Schilderijen
Beschikbaarheid schilderijen
Prijs
Formaat (langste zijde)
Onderwerp
Schilderij kleuren
Sorteer op
Filter geselecteerd

Het is niet voor niets dat kunstenaars zich door kleur hebben laten inspireren om prachtige kleurrijke schilderijen te maken. Kleur is immers een onmisbaar element in het leven.

Kleuren verbinden met een gevoel, een emotie die je raakt, en datzelfde geldt voor schilderijen met kleur. Grote kleurrijke schilderijen doen daar nog een stapje bovenop, omdat ze met hun formaat de aandacht echt opeisen en een ruimte daarmee tot leven doen komen. Kleuren staan voor ervaringen en emoties uit je verleden, maar tegelijk ook voor veelzijdigheid, voor nieuwe uitdagingen, voor mogelijkheden en kansen.
Kleurgebruik in de kunst brengt deze veelzijdigheid op ons over. De kunstenaar maakt ons deelgenoot van een emotie, maar ook van alle mogelijkheden die voor ons liggen, de kleuren laten ons hiervan proeven en genieten.

Gelukkig zijn er mogelijkheden om directer deelgenoot te zijn van hetgeen de kunstenaar ons wil vertellen en wil laten ervaren. Daarnaast heeft een kleurrijk schilderij veelal kleuren die je normaliter niet in accessoires terug ziet komen, simpelweg omdat dit té gedurfd zou zijn. Met een schilderij breek je niet alleen de leegte van de muur, je kunt ook een leuk kleurenspel in de ruimte naar voren laten komen. Gewoon de kleurrijke schilderijen op je laten inwerken, de kleuren tot je te nemen en je mee te nemen op de stromen die verleden en toekomst met elkaar verbinden. Wat is er heerlijker dan deze kleuren in huis te halen?